Om Vetfokus

Velkommen til Vetfokus. Vi har glædet os SÅ meget til at kunne præsentere jer for dette nye digitale forum for smådyrsbranchen. Her kan du læse lidt om tankerne bag sitet. Du kan også gå direkte til det mere praktiske Sådan bruger du Vetfokus.

Hvem laver Vetfokus?

Vetfokus er udviklet af Christian Kolthoff (dyrlæge, forretningsudvikler og stifter af praQtice ApS) og Anne Klindt (journalist og redaktør af sitet). Til sitet er knyttet en række skribenter, som laver indlæg om deres fagområde.

Og så er der DIG! Sitet skabes i høj grad i samarbejde med alle jer medlemmer. Vi arbejder hele tiden på at forbedre sitet og imødekomme behovene. Dertil behøver vi medlemmernes bidrag.

Hvis du har forslag til Vetfokus, så kontakt anne@vetfokus.dk

 AK-CK

“Vi savnede et sted, hvor man kunne komme i kontakt med hele smådyrsbranchen på uformel, dialogbaseret og målrettet vis og samtidig kun med adgang for branchefolk. Det samme gjorde mange ejere og ansatte i smådyrspraksis samt andre interessenter. Derfor skabte vi Vetfokus,” siger Christian Kolthoff og Anne Klindt.

Hvad er Vetfokus?

Vetfokus er smådyrsbranchens tilhørssted, hvor vi har samlet alt på ét sted.

Her finder du artikler, nyttige links, dialogforum, jobs, kalender, blå bog og et hav af andre informationer.

Via sitet kan du komme i kontakt med hele branchen og branchens interessenter. Alle kan komme til orde. Eller følge med på sidelinjen. Og vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med. For drivkraften for os er at se, hvad det kan føre til, hvis man stiller sådan en platform til rådighed og ’slipper det fri’. Hvor meget mon vi i fællesskab med vores vidensdeling kan løfte branchen?

Medlemskab er gratis.

 

Hvem kan blive medlem?

Dyrlæger, veterinærsygeplejersker, dyrlæge- og veterinærsygeplejerskestuderende, leverandører med tilknytning til smådyrsbranchen.

Man kan oprettes både som enkeltperson og virksomhed.

 

Seneste nyt
Nyttige links
 
Hvad kalder I de dyreejere, som bruger jeres klinik?
  • 30.56% - ( 11 stemmer )
  • 69.44% - ( 25 stemmer )