Sådan bruger du Vetfokus

‘Mit Vetfokus’ er indgangen til dine aktiviteter

Indgangen til at oprette og redigere indhold på Vetfokus.dk er ‘Mit Vetfokus’, som du finder ved at klikke på den sorte pil til højre under dit brugernavn.

'Mit Vetfokus' er din indgang til at slå op og redigere indhold.

‘Mit Vetfokus’ er din indgang til at uploade og redigere indhold.

Du kan også oprette indlæg på de enkelte emnesider, men kun redigere via ‘Mit Vetfokus’.

 Artikler

Hvad for noget indhold kan og må man poste?

Alt hvad der kan give værdi til mennesker i smådyrsbranchen. Det kan selvfølgelig fortolkes meget forskelligt, men vi sætter vores lid til, at medlemmerne selv har en god dømmekraft. Vi skal holde fast i, at Vetfokus er et branchesite – ikke et reklamesite. Hav derfor i baghovedet, at dit indlæg gerne skal have en bred interesse. Og det kan eksempelvis en produktlancering sagtens have. Hvis præsentationen af den giver værdi for læseren. Er du i tvivl, så kontakt os 🙂

Og når det er på plads, så lyder vores opfordring: Skriv og læg ind! Fyr løs! Dit indhold er med til at gøre sitet spændende. Vi håber på mange faglige indlæg og diskussioner. Men vi håber lige så meget, at nogen har lyst til at dele erfaringer og stille spørgsmål. At fortælle om nyt i branchen, både fra Danmark og andre lande. Måske har du lyst til at fortælle om en god artikel, som du har læst i et dyrlægetidsskrift. Eller anbefale et kursus. Og så er der sikkert en hel masse andre muligheder, som løbende dukker op. Hold dig endelig ikke tilbage!

Dialog

Under dialog finder du en lukket, faglig udgave af et socialt medie. Dialog er delt i fire kategorier:

  • Hvad fejler patienten? Spørg branchen til råds. Vi har set nogle eksempler på diskussioner på åbne Facebook-grupper, som burde foregå i et lukket forum. Både af rent juridiske årsager og af hensyn til branchens ry og rygte. Du kan supplere din tekst med billeder, video og pdf’ere, og når du har upload ryger casen på forsiden, så den hurtigt får opmærksomhed.
  • Faglig quiz. Her kan du udfordre dine kolleger eller selv prøve at løse en faglig udfordring.
  • Veterinærfagligt. Her håber vi at få en masse faglige diskussioner og sparring.
  • Klinik & erhverv. 

At vi kommunikerer på en ordentlig og respektfuld måde, det er selvsagt.

Job

Du kan både søge job og slå et job op.

Kalender

Få overblikket over kurser, seminarer og andre branchebegivenheder.

Projekter

Søger du indspil til et projekt? Eller måske testpersoner/-klinikker? Du kan også bruge feltet til at etablere en interessegruppe inden for et emne og du er velkommen til blot at fortælle om et projekt.

Nyttige links
 
Hvad kalder I de dyreejere, som bruger jeres klinik?
  • 29.73% - ( 11 stemmer )
  • 70.27% - ( 26 stemmer )