Skriv fengende tekster

Vetfokus
Tilføj i kalender 05/12/2021 4/15/21 2:00 am 05/12/2021 4/15/21 04:30 Skriv fengende tekster

Skriv fengende tekster Hvordan skriver du flotte tekster og ‘oneliners’, som fanger folks oppmerksomhet og får dem til å finne deg på Google? Merkevarebygging og innhold på kanalene dine har aldri vært viktigere enn nå. Du får mange gode råd […]

Online Vetfokus/Vetfællesskabet MM/DD/YYYY

Skriv fengende tekster

Hvordan skriver du flotte tekster og ‘oneliners’, som fanger folks oppmerksomhet og får dem til å finne deg på Google? Merkevarebygging og innhold på kanalene dine har aldri vært viktigere enn nå. Du får mange gode råd om hvordan du når målgruppen din. Kurset er skreddersydd for veterinærbranchen.

Kursinnhold:

  • Introduksjon til tekststruktur på forskjellige kanaler
  • Eksempler på dos and don’ts
  • Finn din ‘Tone of voice’ – gjør klinikken din til en klar avsender
  • Vi jobber med dine egne tekster på kurset

Med sin bakgrunn som journalist og mange års erfaring innen markedsføring i veterinærbransjen, gir Anne Klindt deg mye inspirasjon, kunnskap og eksempler på hvordan du kan jobbe med tekstene dine slik at de fanger opp, hjelper virksomheten din på Google og gjør den raskere for deg å lage innlegg på sosiale medier, for e-postmeldinger osv.

Kurset er på dansk og praktisk. Primært for deg som sitter med klinikkens markedsføring. Det kan også være gullkorn å hente for deg som setter retningen for klinikken, men du må være villig til at en del av kurset er praktisk.

Du er velkommen til å kontakte Anne hvis du har spørsmål om kurset: anne@praqtice.dk eller ring 2712 0903.
_______________

Pris: 995, – DKK for klinikkens første deltaker og 495, – DKK for etterfølgende.

Meld deg på her



Nyttige værktøjer og links